PERSONALIZĂRI

e timpul ca afacerea ta să fie vizibilă!

Materialele promoționale sunt elemente foarte importante în publicitatea unei afaceri. De la tricoul personalizat pe care îl poartă persoana ce intră în contact cu clienții, până la cadourile corporate pe care firma le oferă, acestea pot avea un impact semnificativ asupra numărului de comenzi viitoare și îl pot influența pozitiv.

Textile personalizate

Tricouri, șepci, hanorace, rucsaci, sacose pânză sau bumbac, lanyard (șnur pentru ecuson), costume de baie, șosete, bluze, cămăși, fețe de pernă, șorțuri, bonete - toate acestea se pot personaliza prin diverse tehnici, pe care le vom stabili împreună cu colaboratorii noștri, după ce alegem cea mai bună variantă.

Materiale promoționale

Căni, medalii, trofee, cești, scumiere, brichete, plachete, pixuri, agende, calendare, plannere, vaze, etichete, brelocuri, cupe, ecusoane, brichete metalice, insigne de diverse mărimi - Produsele acestea se găsesc în nenumărate variante, accesibile pentru orice buget și preferințe, fiind și cele mai vândute produse ale noastre.

Serigrafie

Serigrafia este o tehnica folosită la personalizarea cu o singură culoarea a unui număr mare de produse (cel puțin 100), iar imprimarea folosită este cu vopsea și se folosește o sită serigrafică (matriță). Prin serigrafie putem personaliza: agende, plannere, notes-uri, textile, pungi, sacose, plicuri

Tampografie

Tampografia este o tehnica folosită la personalizarea cu o singură culoarea (suprafata mică de imprimare) a unui număr mare de produse mici (cel puțin 100), iar imprimarea folosită este cu vopsea (cerneală tampografică) și se folosește o matriță (precum o ștampilă). Prin tampografie putem personaliza: pixuri, brichete, brelocuri, stick-uri usb

galerie foto